Des Dels Marges: Una Aportacio Al Debat Sobre Cultura I Desenvolu Pament A Europa

El libro Des Dels Marges: Una Aportacio Al Debat Sobre Cultura I Desenvolu Pament A Europa en formato PDF. El libro Des Dels Marges: Una Aportacio Al Debat Sobre Cultura I Desenvolu Pament A Europa en formato MOBI. El libro Des Dels Marges: Una Aportacio Al Debat Sobre Cultura I Desenvolu Pament A Europa en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Vv.aa.. Disfruta leyendo con el sitio web cdaea.es.
Cdaea.es Des Dels Marges: Una Aportacio Al Debat Sobre Cultura I Desenvolu Pament A Europa Image

INFORMACIÓN

FECHA 1999
NOMBRE DEL ARCHIVO Des Dels Marges: Una Aportacio Al Debat Sobre Cultura I Desenvolu Pament A Europa.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 2,45 MB
ISBN 9788429745757
AUTOR(A) Vv.aa.
DESCRIPCIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

El text s'inicia amb un preàmbul amb la "consideració" de reconèixer el paper fonamental que tenen a Europa les zones rurals per a fer possible els objectius de desenvolupament sostenible (SDG) de l'ONU, així com el compliment dels acords del 21a reunió de la COP21 de la Convenció de l'ONU sobre el Canvi Climàtic - París, desembre 2015.

A finals de setembre va tenir lloc a MediaLab Prado el LAB Meeting 2015, una trobada que va reunir per primera vegada bona part dels projectes i les experiències que han anat conformat una cultura lab en les últimes dècades. L'esdeveniment de Madrid ha generat un material molt valuós que ja pot ser consultat en línia, però que serà debatut, processat i enriquit en els propers mesos.

LIBROS RELACIONADOS