Els Idus De Març

Cuida los árboles y descarga el libro de Els Idus De Març en formato electrónico. En cdaea.es encontrará el libro de Els Idus De Març en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Els Idus De Març en tu teléfono, tableta o navegador!
Cdaea.es Els Idus De Març Image

INFORMACIÓN

FECHA 1999
NOMBRE DEL ARCHIVO Els Idus De Març.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 3,89 MB
ISBN 9788429745863
AUTOR(A) Thornton Wilder
DESCRIPCIÓN

El títol d´aquesta novel·la és una data del calendari romà, i fa referència a l´assassinat de Juli Cèsar, que assenyala la fi de la República romana i l´adveniment de l´´Imperi. partint de fets i personatges reals, Wilder basteix una ficció que abraça els dos anys anteriors al magnicidi, però que va més enllà de la reconstrucció històrica. En aquesta obra, els personatges adquireixen autèntica vida, i la intirga política, la vivificació històrica i la profunditat humana s´equilibren de forma exemplar.

DESCARGAR LEER EN LINEA

Clicant aquesta casella acceptes la "Política de privacitat" i dónes el teu consentiment informat a que les teves dades de caràcter personal siguin tractades d'acord amb l'establert en aquesta política.

"Els idus de març", de Clooney, convenç la Mostra La Mostra de Venècia desplega la catifa vermella i obre les portes, un any més. Aquesta edició, la número 68, promet ser una de les millors dels últims anys, amb bon cinema d'autor i una gran dosi d'estrelles de Hollywood, algunes de les quals ja s'han passejat pels canals, com George Clooney.

LIBROS RELACIONADOS