La Renovacio Pedagogica

Cuida los árboles y descarga el libro de La Renovacio Pedagogica en formato electrónico. En cdaea.es encontrará el libro de La Renovacio Pedagogica en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee La Renovacio Pedagogica en tu teléfono, tableta o navegador!
Cdaea.es La Renovacio Pedagogica Image

INFORMACIÓN

FECHA 2003
NOMBRE DEL ARCHIVO La Renovacio Pedagogica.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 2,41 MB
ISBN 9788495483676
AUTOR(A) Vv.aa.
DESCRIPCIÓN

"La renovació pedagògica neix a l’Empordà de la mà dels mestres de les escoles rurals. Aquells mestres i escoles que, sovint, han estat oblidats per la historiografia educativa i bescantats en l’imaginari popular. En el volum que ara teniu a les mans hi trobareu textes molt variats com podreu llegir tenen a veure amb la història de l’educació i també amb política educativa, amb pensament pedagògic. Els historiadors de l’educació no hem de quedar tancats en la història, llegir experiències i opinions pedagògiques ens pot enriquir profundament."

DESCARGAR LEER EN LINEA

El autor de La renovació pedagògica a Catalunya des de dins (1940-1980)., con isbn 978-84-297-4859-8, es M. Antònia Canals, esta publicación tiene doscientas setenta y dos páginas.. La renovació pedagògica a Catalunya des de dins (1940-1980). está editado por Edicions 62.

Alerta Joan Soler, a la seva tesi doctoral, sobre les dificultats de consens respecte al concepte "Renovació Pedagògica" [1]. En certa mesura, el propi concepte "renovació" té un punt de reactiu, de protesta respecte a un model educatiu oficial insatisfactori.

LIBROS RELACIONADOS