L Escola Moderna

Cuida los árboles y descarga el libro de L Escola Moderna en formato electrónico. En cdaea.es encontrará el libro de L Escola Moderna en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee L Escola Moderna en tu teléfono, tableta o navegador!
Cdaea.es L Escola Moderna Image

INFORMACIÓN

FECHA 1990
NOMBRE DEL ARCHIVO L Escola Moderna.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 9,27 MB
ISBN 9788476022627
AUTOR(A) Ferrer I Guardia Francesc
DESCRIPCIÓN

Ensenyament racionalista per a la llibertat de l'individuObra pòstuma de Ferrer i Guàrdia, aquest llibre pretén combatre tots els prejudicis que dificulten l'emancipació total de l'individu. Adopta el racionalisme humanitari que consisteix a inculcar en la infància l'anhel de conèixer l'origen de totes les injustícies socials, per després poder combatre-les i oposar-s'hi.

DESCARGAR LEER EN LINEA

El propòsit de l'Escola Moderna era de fer persones instruïdes, verídiques, justes i lliures de tot prejudici. Nens i nenes hi estudiaven plegats (una novetat, en aquell temps), tenien molt de contacte amb la natura i feien visites que els permetien de conèixer la realitat social i laboral (a fàbriques tèxtils, per exemple).

L'Edat Moderna es va iniciar a l'any 1492 amb el descobriment d'Amèrica per part de Cristòfor Colom i va finalitzar amb la Revolució Francesa a finals del segle XVIII, concretament l'any 1789.

LIBROS RELACIONADOS