Llunari

Descubre el libro de Llunari con cdaea.es. Lea el PDF de Llunari en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Llunari y otros libros de Josep Lluis Aguilo.
Cdaea.es Llunari Image

INFORMACIÓN

FECHA 2008
NOMBRE DEL ARCHIVO Llunari.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 1,86 MB
ISBN 9788484374862
AUTOR(A) Josep Lluis Aguilo
DESCRIPCIÓN

El títol d'aquest poemari, Llunari, ens remet al món de les rondalles mallorquines, en què els bruixots més poderosos porten sempre un llunari a les mans, que és un llibre de màgia inspirat en els tractats medievals d'astrologia i astronomia. Servia per predir el futur o invocar el diable. Aquests poemes ens parlen de fades i de cowboys, de cotxes esportius i de soldats o contrabandistes. A partir d'aquests referents, el poeta proposa una relectura d'aquestes figures, amb la voluntat de sorprendre d'una manera divertida.

DESCARGAR LEER EN LINEA

Calendari llunari, Tarragona, Spain. A 1,5 mil els agrada. El llunari es un llibre amb informació sobre la influencia de la Lluna, una eina molt útil si es vol fer un hort ecològic.

El calendario biodinámico contiene indicaciones que permiten planear las tareas en el jardín para el crecimiento de las plantas y de las cosechas, apoyándose en el poder de la Luna.

LIBROS RELACIONADOS