Llunari

El libro Llunari en formato PDF. El libro Llunari en formato MOBI. El libro Llunari en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Josep Lluis Aguilo. Disfruta leyendo con el sitio web cdaea.es.
Cdaea.es Llunari Image

INFORMACIÓN

FECHA 2008
NOMBRE DEL ARCHIVO Llunari.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 2,80 MB
ISBN 9788484374862
AUTOR(A) Josep Lluis Aguilo
DESCRIPCIÓN

El títol d'aquest poemari, Llunari, ens remet al món de les rondalles mallorquines, en què els bruixots més poderosos porten sempre un llunari a les mans, que és un llibre de màgia inspirat en els tractats medievals d'astrologia i astronomia. Servia per predir el futur o invocar el diable. Aquests poemes ens parlen de fades i de cowboys, de cotxes esportius i de soldats o contrabandistes. A partir d'aquests referents, el poeta proposa una relectura d'aquestes figures, amb la voluntat de sorprendre d'una manera divertida.

DESCARGAR LEER EN LINEA

Llunari 2019: Calendari lunar per a l'hort i el jardí ecològics (Catalán) Tapa blanda - 31 mayo 2018 de Michel Gros (Autor), Glòria Rehues (Traductor) 5,0 de 5 estrellas 7 valoraciones. Ver los formatos y ediciones Ocultar otros formatos y ediciones. Precio Amazon ...

LLUNARI 2017 de MICHEL GROS. ENVÍO GRATIS en 1 día desde 19€. Libro nuevo o segunda mano, sinopsis, resumen y opiniones.

LIBROS RELACIONADOS