Quadern De Bitacola

Descubre el libro de Quadern De Bitacola con cdaea.es. Lea el PDF de Quadern De Bitacola en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Quadern De Bitacola y otros libros de Ferran Ramon-cortes.
Cdaea.es Quadern De Bitacola Image

INFORMACIÓN

FECHA 2006
NOMBRE DEL ARCHIVO Quadern De Bitacola.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 7,36 MB
ISBN 9788478715435
AUTOR(A) Ferran Ramon-cortes
DESCRIPCIÓN

Ferran es troba en un punt crític en la seva relació amb la Sònia, la seva dona,i les seves dues filles, com també amb moltes altres persones. De nou, com va fer a Lilla dels 5 fars, demana ajuda al seu amic i mentor Max, que aquesta vegada li suggereix que sembarqui amb la seva esposa en un veler i surti al mar...Aquest cop, la navegació li donarà les claus de la bona comunicació.Els vents del Mediterrani els conduiran per una travessia plena democions durant la qual descobriran quines van ser les causes del seu distanciament i el camí per tornar atrobar-se.

DESCARGAR LEER EN LINEA

Quaderns de bitàcola és un bloc de viatges d'una volta al món i molt més. Des de l'experiència viscuda expliquem els nostres viatges arreu dels cinc continents. Relats, fotografies i vídeos es complementen oferint als lectors una visió pròxima i amena dels destins visitats. Captem el que veiem a través de l'objectiu de la càmera.

Aquest quadern de bitàcola conté la guia didàctica del projecte, el CD de recursos i les imatges per ajudar-vos a crear el vostre mapa conceptual. La guia didàctica inclou: Fase 1: inici - Mapa mental del projecte - Mapa de continguts del projecte - Programació - Les intel·ligències múltiples en el projecte - Pla de treball Fase 2: recollida d'informació - Llibre …

LIBROS RELACIONADOS