Iguals I Diferents Alhora (Llegim Amb Quina 15)

Cuida los árboles y descarga el libro de Iguals I Diferents Alhora (Llegim Amb Quina 15) en formato electrónico. En cdaea.es encontrará el libro de Iguals I Diferents Alhora (Llegim Amb Quina 15) en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Iguals I Diferents Alhora (Llegim Amb Quina 15) en tu teléfono, tableta o navegador!
Cdaea.es Iguals I Diferents Alhora (Llegim Amb Quina 15) Image

INFORMACIÓN

FECHA 2012
NOMBRE DEL ARCHIVO Iguals I Diferents Alhora (Llegim Amb Quina 15).pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 10,21 MB
ISBN 9788499041155
AUTOR(A) Joaquina Barba Plaza
DESCRIPCIÓN

La col·lecció Llegim amb Quina consta de 18 llibres de lectura i 18 quaderns de treball per projectes que segueixen la temàtica dels llibres. La col·lecció està adreçada als 3 cursos del segon cicle de leducació infantil. Es tracta dun material per treballar la lectoescriptura des duna metodologia global i de projectes interdisciplinars. Tant els llibres com els projectes de treball parteixen de les rutines i les situacions de la vida quotidiana en un aula deducació infantil. Els primers llibres utilitzen la lletra majúscula, i sintrodueix la lletra lligada a partir del vuité volum. I el titella Darling, sempre parla en anglès.

DESCARGAR LEER EN LINEA

Vite ! Découvrez (cat).iguals i diferents alhora.(llegim amb quina) ainsi que les autres livres de au meilleur prix sur Cdiscount. Livraison rapide !

"Per fora som diferents, però per dins som tots iguals ... Christian Agea, Adrià Boixassa i Adam Abouyaaqoub, que, amb 10 anys, tenen amics de tot el món. Amb alguns comparteixen aula i amb uns altres classes de ballet, bàsquet, karate o els bancs del parc on solen anar tots. "M'és igual quina sigui la seva religió o el color de ...

LIBROS RELACIONADOS