Llir Entre Cards

Descubre el libro de Llir Entre Cards con cdaea.es. Lea el PDF de Llir Entre Cards en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Llir Entre Cards y otros libros de Ausiàs March, Climent Forner.
Cdaea.es Llir Entre Cards Image

INFORMACIÓN

FECHA 1999
NOMBRE DEL ARCHIVO Llir Entre Cards.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 10,14 MB
ISBN 9788482568317
AUTOR(A) Ausiàs March, Climent Forner
DESCRIPCIÓN

Aquest llibre conté una selecció de poemes del cicle amorós d'Ausiàs March, presentats amb l'excel·lent versió actualitzada de Climent Forner, que acosta el lector modern a l'essència de la poesia amorosa mediaval i acosta el poeta valencià als nostres dies.

DESCARGAR LEER EN LINEA

Llir entre Cards. Aquest nou cicle consta de trenta-cinc poemes, sembla que dirigits a una altra dona, "dona Teresa". Ara el poeta s'allunya dels aspectes físics de la dona i considera l'amor com una absoluta contemplació com a única possibilitat d'assolir l'amor pur i això el separa de la resta dels hòmens.

Però la Teresa real no és la 'plena de seny', el 'llir entre cards' que el poeta somnia : i això alimenta la seva tristesa. La mort de la dama subministra al poeta el tema dels seus Cants de Mort. Ja Laura i Beatriu havien estat, des del cel, l'estímul de Petrarca i el Dant.

LIBROS RELACIONADOS