(I.b.d.) La Noia Que Tenia Els Peus Freds

Cuida los árboles y descarga el libro de (I.b.d.) La Noia Que Tenia Els Peus Freds en formato electrónico. En cdaea.es encontrará el libro de (I.b.d.) La Noia Que Tenia Els Peus Freds en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee (I.b.d.) La Noia Que Tenia Els Peus Freds en tu teléfono, tableta o navegador!
Cdaea.es (I.b.d.) La Noia Que Tenia Els Peus Freds Image

INFORMACIÓN

FECHA 2018
NOMBRE DEL ARCHIVO (I.b.d.) La Noia Que Tenia Els Peus Freds.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 1,55 MB
ISBN 9788417321475
AUTOR(A) Desconocido
DESCRIPCIÓN

Si vols canviar les coses, les coses et canviaran.Una adolescent pretén canviar el món entrenant un equip de bàsquet en unpetit poble de comarques... Abans, però, haurà de vèncer tres pors: els capellans, els senglars i esdevenir una dona adulta.

DESCARGAR LEER EN LINEA

Una alenada d'aire fred va fer-me esternudar. Era lliure. S'havia acabat aquella dependència constant, a cada segon, a cada minut, les vint-i-quatre hores del dia, set dies a la setmana. Volia trobar la Menstruació. Caminava sota la tènue llum dels carrers, amb una bufanda cargolada al coll i embolicada amb un abric fins als peus.

Feia un fred que pelava i nevava tant que, mentre caminava, la neu li arribava fins als genolls. Tot i amb això l'àvia va continuar estimant-lo ja que sabia que la culpa era d'aquella dona-serp. L'àvia, a més a més, tenia molta fam i tenia els peus congelats. Estava molt cansada i finalment va caure a terra.

LIBROS RELACIONADOS