Quin Peix, L Aleix

El libro Quin Peix, L Aleix en formato PDF. El libro Quin Peix, L Aleix en formato MOBI. El libro Quin Peix, L Aleix en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Ana Martin Larrañaga. Disfruta leyendo con el sitio web cdaea.es.
Cdaea.es Quin Peix, L Aleix Image

INFORMACIÓN

FECHA 1996
NOMBRE DEL ARCHIVO Quin Peix, L Aleix.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 3,79 MB
ISBN 9788482861586
AUTOR(A) Ana Martin Larrañaga
DESCRIPCIÓN

L'Aleix era feliç a la seva peixera. Mirava la tele. Sobretot els esports. Fins que un dia va veure un documental sobre uns peixos que jugaven en una bassa. Allò li va donar una idea. Es va enfilar a la finestra i va començar un viatge fantàstic.

DESCARGAR LEER EN LINEA

La principal funció del CIP de Mercabarna, Centre Interactiu del Peix, és apropar als nens el món del peix i, d'una manera divertida, aconseguir que els hi arribi el missatge de la importància de consumir peix i marisc en una dieta equilibrada. Aquest espai està dissenyat per un equip professional amb formació en Biologia, Ciències Ambientals i Pedagogia amb l'objectiu d'arribar ...

Els peixos ossis o osteïctis (Osteichthyes, del grec, osteon, 'os' i ichthys, 'peix') són una classe de vertebrats, que inclou tots els peixos dotats d'esquelet intern ossi, és a dir, fet principalment de peces calcificades, en contraposició als condrictis (taurons i rajades) que tenen un esquelet cartilaginós.

LIBROS RELACIONADOS