Enlla De La Mar (Premi Joanot Martorell De Novel.la)

Descubre el libro de Enlla De La Mar (Premi Joanot Martorell De Novel.la) con cdaea.es. Lea el PDF de Enlla De La Mar (Premi Joanot Martorell De Novel.la) en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Enlla De La Mar (Premi Joanot Martorell De Novel.la) y otros libros de Esperança Camps.
Cdaea.es Enlla De La Mar (Premi Joanot Martorell De Novel.la) Image

INFORMACIÓN

FECHA 2004
NOMBRE DEL ARCHIVO Enlla De La Mar (Premi Joanot Martorell De Novel.la).pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 9,34 MB
ISBN 9788476608302
AUTOR(A) Esperança Camps
DESCRIPCIÓN

Clara Llabrés lluita contra un càncer de pit. Aparentment forta i tossuda, la seua batalla es lliura des de la introspecció: la paraula futur ha perdut el seu significat convencional, i és per això que els orígens d’aquesta professora universitària i els esdeveniments que l’han marcada profundament al llarg dels seus quaranta anys de vida emergeixen amb ímpetu cap al present. Des del seu pis de València, on s’enfronta tota sola a la malaltia, els efectes secundaris de la quimioteràpia la transporten a la seua Menorca natal i a la mar enyorada que li regala records carregats de l’oxigen que necessita. Aquest viatge personal, conduït per una prosa elegant i intimista, és un desafiament valent a la mort.

DESCARGAR LEER EN LINEA

Der Premi Sant Jordi de novel·la, meist abgekürzt Premi Sant Jordi, auf Deutsch „Sankt-Georgs-Preis", ist ein katalanischer Literaturpreis, der alljährlich für Romane in katalanischer Sprache vergeben wird. Die Vergabe erfolgt normalerweise am 13. Dezember zum Luciafest, oder an einem Datum in dessen unmittelbarer Nähe.

Descargar pdf gratis libro VEUS, LA MAR (PREMI JOANOT MARORELL 2019) RTF PDF. Overview. Una novel·la amb els vells mariners com a protagonistes.Premi Joanot Martorell 2018. De la mar es viu. Molts fills, nets, besnets de mariners aprenien a viure del turisme. Però no tots, ni de bon tros.

LIBROS RELACIONADOS