Llengua Catalana: Material Didactic Per Al Curs De Redaccio: Apro Fundiment De Questions Gramaticals

El libro Llengua Catalana: Material Didactic Per Al Curs De Redaccio: Apro Fundiment De Questions Gramaticals en formato PDF. El libro Llengua Catalana: Material Didactic Per Al Curs De Redaccio: Apro Fundiment De Questions Gramaticals en formato MOBI. El libro Llengua Catalana: Material Didactic Per Al Curs De Redaccio: Apro Fundiment De Questions Gramaticals en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Maria Sitja I Brunat. Disfruta leyendo con el sitio web cdaea.es.
Cdaea.es Llengua Catalana: Material Didactic Per Al Curs De Redaccio: Apro Fundiment De Questions Gramaticals Image

INFORMACIÓN

FECHA 2003
NOMBRE DEL ARCHIVO Llengua Catalana: Material Didactic Per Al Curs De Redaccio: Apro Fundiment De Questions Gramaticals.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 4,73 MB
ISBN 9788439362944
AUTOR(A) Maria Sitja I Brunat
DESCRIPCIÓN

DESCARGAR LEER EN LINEA

Llengua catalana material didactic per a cursos de nivell B superior Sitjà Brunat, Maria. Manual per a la preparació dels cursos corresponents a aquest nivell d'aprenentatge. Comprèn quatre apartats: fonètica, sintaxi, morfologia i exercicis de repàs. Cada apartat inclou, al final, la clau amb les solucions dels exercicis.

Català fàcil. Curs bàsic per a catalanoparlants. ÆRuaix i Vinyet, Josep. Exercicis del català fàcil [carpeta i clau d'exercicis]. Moià: J. Ruaix, 1997. ÆSitjà, Maria. Llengua catalana: Material didàctic per a cursos de nivell B. Barcelona: Generalitat de Catalunya. Escola d'Administració Pública de Catalunya, 2003.

LIBROS RELACIONADOS