Les Terrasses D Avalon

Cuida los árboles y descarga el libro de Les Terrasses D Avalon en formato electrónico. En cdaea.es encontrará el libro de Les Terrasses D Avalon en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Les Terrasses D Avalon en tu teléfono, tableta o navegador!
Cdaea.es Les Terrasses D Avalon Image

INFORMACIÓN

FECHA 2008
NOMBRE DEL ARCHIVO Les Terrasses D Avalon.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 1,41 MB
ISBN 9788427351417
AUTOR(A) Miquel Cardell
DESCRIPCIÓN

Les terrasses d'Avalon es troben en un món somiat i llegendari que tanmateix s'assembla sospitosament al nostre. Algun rei Artús i alguna fada Morgana circulen així mateix entre els versos d'aquests poemes, però el més habitual és que ens acondueixin a paratges insòlits, o no tant, i habitats, més que res, per nosaltres mateixos. Paratges de desolació o de plenitud, mesurats amb cadències de vegades cantelludes i sempre magistralment compassades, que ens parlen, com volia Salvat-Papasseit, del bo que és tot: i la Vida i la Mort. Vuit anys després de Sota la volta de ferro, Miquel Cardell torna a oferir-nos un recull de poemes que per a uns constituirà una feliç retrobada amb l'obra de qui sens dubte és un excel·lent poeta. I, per a d'altres, un descobriment que ja no podran ajornar més.

DESCARGAR LEER EN LINEA

SCI LES TERRASSES D AVALON à Nice - L'annuaire Hoodspot - Adresse, numéro de téléphone, produits et services de SCI LES TERRASSES D AVALON. Contacter par courrier à l'adresse postale : 27 corniche andre de joly, 06300 Nice. Nos cookies nous aident à améliorer votre expérience sur ce site.

Cada copa de Les Terrases es un viaje por el escarpado paisaje del Priorat, pues se compone de uvas procedentes de nada menos que nueve términos municipales de la DO: Gratallops: La Vilella Baixa, Bellmunt, El Lloar, El Molar, Porrera, Scala Dei, Torroja y Poboleda. Es un vino con un perfecto equilibrio y una excelente expresividad en nariz.Un reflejo fiel del Priorat más histórico con una ...

LIBROS RELACIONADOS