Joana Raspall. Poesia Lírica Completa

Cuida los árboles y descarga el libro de Joana Raspall. Poesia Lírica Completa en formato electrónico. En cdaea.es encontrará el libro de Joana Raspall. Poesia Lírica Completa en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Joana Raspall. Poesia Lírica Completa en tu teléfono, tableta o navegador!
Cdaea.es Joana Raspall. Poesia Lírica Completa Image

INFORMACIÓN

FECHA 2013
NOMBRE DEL ARCHIVO Joana Raspall. Poesia Lírica Completa.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 10,76 MB
ISBN 9788492745784
AUTOR(A) Joana Raspall I Juanola
DESCRIPCIÓN

La present edició, revisada i ampliada, conté tota la poesia lírica que Joana Raspall va editar entre 1991 i 2010 en els cinc títols: Ales i camins, Llum i gira-sols, Arpegis, Instants i Jardí vivent. A més, a la segona part, l'apartat Obra poètica inèdita incorpora gairebé 200 poemes inèdits seleccionats per l'autora amb motiu del centenari del seu naixement, d'entre una multitud de carpetes i llibretes d'obra inèdita en tots els gèneres que, finalment, Joana Raspall ha volgut oferir als seus lectors.

DESCARGAR LEER EN LINEA

El portal de datos de la Biblioteca Nacional de España. Joana Raspall i Juanola (Barcelona, 1 de julio de 1913 - San Feliú de Llobregat, 4 de diciembre de 2013) fue una escritora en lengua catalana y bibliotecaria española.

Dins el llibre "El meu món de poesia" podem llegir i escoltar un recull de 30 poemes infantils de Joana Raspall. Aquest llibre + dvd, editat per El Cep i la Nansa edicions, vol ser un homenatge a ...

LIBROS RELACIONADOS