La Guàrdia Del Lleó. Els Defensors Del Regne

Cuida los árboles y descarga el libro de La Guàrdia Del Lleó. Els Defensors Del Regne en formato electrónico. En cdaea.es encontrará el libro de La Guàrdia Del Lleó. Els Defensors Del Regne en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee La Guàrdia Del Lleó. Els Defensors Del Regne en tu teléfono, tableta o navegador!
Cdaea.es La Guàrdia Del Lleó. Els Defensors Del Regne Image

INFORMACIÓN

FECHA 2016
NOMBRE DEL ARCHIVO La Guàrdia Del Lleó. Els Defensors Del Regne.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 1,95 MB
ISBN 9788491371243
AUTOR(A) Vv.aa.
DESCRIPCIÓN

Coneix la història d’en Kion i de com va reunir els membres de la guàrdia del lleó en aquest llibre de contes.El rei Simba ha demanat a en Kion que formi la nova guàrdia del lleó. Per fer-ho, haurà de viatjar per les terres del regne per trobar el més valent, el més fort, el més ràpid i el de millor vista. En Kion compon un grup molt peculiar format per un teixó, un guepard, un hipopòtam i un agró. És una llàstima que el rei oblidés un petit detall: tots els membres de la guàrdia han de ser lleons.

DESCARGAR LEER EN LINEA

Buy La Guàrdia del Lleó. Els defensors del regne by Walt Disney, Grup 62 (ISBN: 9788491371243) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders.

Una salutació a tots / es Aquí estem els dos de nou, pujant aquest doblatge del rei lleó que realitzem junts fa força temps, en l'escena en què Simba torna al regne per reptar a Scar, però ...

LIBROS RELACIONADOS