En Pep Va A L Escola

El libro En Pep Va A L Escola en formato PDF. El libro En Pep Va A L Escola en formato MOBI. El libro En Pep Va A L Escola en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Nick Denchfield. Disfruta leyendo con el sitio web cdaea.es.
Cdaea.es En Pep Va A L Escola Image

INFORMACIÓN

FECHA 2015
NOMBRE DEL ARCHIVO En Pep Va A L Escola.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 1,47 MB
ISBN 9788466138628
AUTOR(A) Nick Denchfield
DESCRIPCIÓN

Una nova aventura d'en Pep, amb figures amb moviment i una sorpresa al final!En Pep és un dormilega i sempre li costa molt llevar-se. Com s'ho farà avui, que és el primer dia d'escola?

DESCARGAR LEER EN LINEA

CRUÏLLA (veure dades a la Política de privacitat) tractarà les dades amb la finalitat d'atendre la seva sol·licitud, sent la base legal per aquest tractament l'eficaç desenvolupament de les nostres relacions.Les dades, llevat d'obligació legal, no seran comunicades a tercers que no necessitin conèixer-les per aquesta finalitat. Només si ens autoritza expressament marcant la ...

(Pep Soler) Mn. Joan Cortinas representa tota una manera de fer de capellà que van tenir molts preveres a la nostra diòcesi de Barcelona i que va tenir com eixos fonamentals l'arrelament al poble o barri on van exercir el seu ministeri, un gran esperit de servei, un zel apostòlic i una profunda vivència de la seva fe.

LIBROS RELACIONADOS