Reptils I Amfibis A La Terra Alta: Una Aproximacio A L Herpetologia Meridional

Cuida los árboles y descarga el libro de Reptils I Amfibis A La Terra Alta: Una Aproximacio A L Herpetologia Meridional en formato electrónico. En cdaea.es encontrará el libro de Reptils I Amfibis A La Terra Alta: Una Aproximacio A L Herpetologia Meridional en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Reptils I Amfibis A La Terra Alta: Una Aproximacio A L Herpetologia Meridional en tu teléfono, tableta o navegador!
Cdaea.es Reptils I Amfibis A La Terra Alta: Una Aproximacio A L Herpetologia Meridional Image

INFORMACIÓN

FECHA 2016
NOMBRE DEL ARCHIVO Reptils I Amfibis A La Terra Alta: Una Aproximacio A L Herpetologia Meridional.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 8,86 MB
ISBN 9788416505548
AUTOR(A) Anna Maria Garcia Codina, Joaquim Garcia Codina
DESCRIPCIÓN

El llibre que el lector té a les mans va més enllà de la catalogació dels rèptils i els amfibis de la Terra Alta. Tot i la importància de l’elaboració d’un inventari solvent, el treball transita per la cultura popular vinculada al món de l’herpetologia. D’aquesta manera, el llibre ofereix consideracions relacionades amb la mitologia, l’art, la literatura i la percepció popular. La mirada antropològica també es veu enriquida per tot de consideracions dedicades a aspectes medicinals i dietètics. El tractament mèdic i tradicional de les picades produïdes per la fauna herpetològica és, en aquest sentit, especial-ment interessant.

DESCARGAR LEER EN LINEA

Buy Rèptils i amfibis a la Terra Alta : Una aproximació a l'herpetologia meridional 1 by Anna Maria Garcia Codina, Joaquim Garcia Codina, Àngels Cid Fornós (ISBN: 9788416505548) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders.

125 ANIMALS I ALGUES DEL LITORAL DE CATALUNYA de ENRIC BALLESTEROS SAGARRA. ENVÍO GRATIS en 1 día desde 19€. Libro nuevo o segunda mano, sinopsis, resumen y opiniones.

LIBROS RELACIONADOS