Que Ens Mou?

Cuida los árboles y descarga el libro de Que Ens Mou? en formato electrónico. En cdaea.es encontrará el libro de Que Ens Mou? en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Que Ens Mou? en tu teléfono, tableta o navegador!
Cdaea.es Que Ens Mou? Image

INFORMACIÓN

FECHA 2006
NOMBRE DEL ARCHIVO Que Ens Mou?.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 5,90 MB
ISBN 9788496499553
AUTOR(A) Josep M.(coor.) Terricabras
DESCRIPCIÓN

Quins són els valors que regeixen la nostra vida? I per què vivim amb aquests valors i no amb uns altres? «Els valors van cap a on anem nosaltres perquè van amb nosaltres. ¬I mentre fem camí o mentre el busquem, els valors ens alimenten», diu el filòsof

DESCARGAR LEER EN LINEA

Què ens mou ? corolari 2020-04-08T16:29:48+02:00. A Arran de terra estem compromeses amb promoure, a partir dels principis de l'Agroecologia i la Sobirania Alimentària, la transició cap a sistemes alimentaris i societats més justes i sostenibles.

Què ens mou. La nostra visió, missió i principis. Una missió permanent. De forma transversal a tota la nostra activitat hi ha una missió permanent: la satisfacció dels nostres clients. Contínuament busquem innovar i millorar per no solament satisfer les seves necessitats sinó també superar les seves expectatives.

LIBROS RELACIONADOS