L Espiritisme A Capdepera (1868-1936)

Descubre el libro de L Espiritisme A Capdepera (1868-1936) con cdaea.es. Lea el PDF de L Espiritisme A Capdepera (1868-1936) en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga L Espiritisme A Capdepera (1868-1936) y otros libros de Josep Terrassa.
Cdaea.es L Espiritisme A Capdepera (1868-1936) Image

INFORMACIÓN

FECHA 2017
NOMBRE DEL ARCHIVO L Espiritisme A Capdepera (1868-1936).pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 10,89 MB
ISBN 9788416163892
AUTOR(A) Josep Terrassa
DESCRIPCIÓN

Un moviment social únic i sorprenent a Mallorca.L’espiritisme és una doctrina basada en la creença de l’existència i de la manifestació dels esperits, que es poden comunicar amb els humans mitjançant un mèdium.Partint d’aquesta creença, en la literatura i en la dura vida diària es va desenvolupar una moral amb un fort compromís humanitari: pau, solidaritat amb els desposseïts, justícia, honestedat i compassió pels febles. La defensa d’aquests valors els abocà a la lluita política, a reclamar la llibertat de culte, a promoure una relació igualitària entre homes i dones, a treballar per l’emancipació econòmica i la defensa de la societat civil.Tradicionalment, l’espiritisme va expressar les ànsies de renovació espiritual d’un sector de les classes populars que unia revolució, espiritualitat i federalisme.Aquesta obra completa l’estudi de la dissidència religiosa i política a Capdepera. L’espiritisme de Capdepera fou un moviment social sorprenent a les Illes Balears i únic a la part forana de Mallorca. Va sorgir amb una força que, juntament amb el metodisme, serví de referència per identificar el tarannà gabellí a l’illa.

DESCARGAR LEER EN LINEA

L'Associació cultural Cap Vermell ha organitzat la presentació del llibre L'espiritisme a Capdepera.Es tracta de l'obra completa de l'estudi de la dissidència religiosa i política al municipi de Capdepera que fou un moviment social sorprenent a les illes Balears i únic a la part forana de Mallorca.

L espiritisme a Capdepera (1868-1936) Terrassa Flaquer, Josep. L espiritisme és una doctrina basada en la creença de l existència i de la manifestació dels esperits, que es poden comunicar amb els humans mitjançant un mèdium. Partint d aquesta creença, en la literatura i en la dura vida diària es v...

LIBROS RELACIONADOS