Les Muntanyes De La Vall Del Segre

Cuida los árboles y descarga el libro de Les Muntanyes De La Vall Del Segre en formato electrónico. En cdaea.es encontrará el libro de Les Muntanyes De La Vall Del Segre en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Les Muntanyes De La Vall Del Segre en tu teléfono, tableta o navegador!
Cdaea.es Les Muntanyes De La Vall Del Segre Image

INFORMACIÓN

FECHA none
NOMBRE DEL ARCHIVO Les Muntanyes De La Vall Del Segre.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 3,37 MB
ISBN none
AUTOR(A) No Especificado
DESCRIPCIÓN

Barcelona, Centre Excursionista de Catalunya/Secció de Muntanya, 1986, 15x21 cms., 86 pàgs., rústica, il·lustrat. 2ª edició. Tiratge de 150 exemplars. Cobertes i llom amb desperfectes. Marques de lepisma. Rar.

DESCARGAR LEER EN LINEA

Notícies de La Vall de Boí a SEGRE. ... Més de 300 persones van participar aquest dijous en el quart concert dins de les actuacions preparades al cicle de Dijous a l ... (GRAE) dels Bombers per efectuar rescats de muntanya.El primer avís es va registrar a les 11.33 h, quan una persona va alert ...

Fins a tres vegades es va activar ahir l'helicòpter del Grup d'Actuacions Espacials (GRAE) dels Bombers per efectuar rescats de muntanya. El primer avís es va registrar a les 11.33 h, quan una persona va alertar que cinc companys excursionistes havien passat la nit perduts a la Vall de Boí.

LIBROS RELACIONADOS