Encara No M Estimes

Cuida los árboles y descarga el libro de Encara No M Estimes en formato electrónico. En cdaea.es encontrará el libro de Encara No M Estimes en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Encara No M Estimes en tu teléfono, tableta o navegador!
Cdaea.es Encara No M Estimes Image

INFORMACIÓN

FECHA 2008
NOMBRE DEL ARCHIVO Encara No M Estimes.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 4,32 MB
ISBN 9788498243277
AUTOR(A) Jonathan Lethem
DESCRIPCIÓN

Una ciutat, Los Angeles. Uns joves en la trentena, plens de dubtes. Una banda de música sense nom i sense idees. Un cangur segrestat i una cançó d’èxit inesperat. Qui no s’ha sentit perdut i necessita queixar-se a algú? Vessant de sàtira i de sexe, Encara no m’estimes és una novel·la hilarant sobre les paradoxes de l’amor i de l’art i de com ser jove i sobreviure. Una paròdia divertida i afectuosa de l’escena de grups de rock alternatiu i de tot el gènere de la comèdia romàntica escrita amb confessada intenció provocadora per un escriptor suggeridor i inimitable.

DESCARGAR LEER EN LINEA

Información del artículo Intensitat i rigidesa: Encara no m'estimes [Jonathan Lethem]

Una ciutat, Los Angeles. Uns joves en la trentena, plens de dubtes. Una banda de música sense nom i sense idees. Un cangur segrestat i una cançó d'èxit inesperat. Qui no s'ha sentit perdut i necessita queixar-se a algú? Vessant de sàtira i de sexe, Encara no m'estimes és una novel·la hilarant sobre les paradoxes de l'amor i de l'art i de com ser jove i sobreviure. Una paròdia ...

LIBROS RELACIONADOS