Vine A Coneixer L Univers

Descubre el libro de Vine A Coneixer L Univers con cdaea.es. Lea el PDF de Vine A Coneixer L Univers en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Vine A Coneixer L Univers y otros libros de Mauri Kunnas.
Cdaea.es Vine A Coneixer L Univers Image

INFORMACIÓN

FECHA 2010
NOMBRE DEL ARCHIVO Vine A Coneixer L Univers.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 10,50 MB
ISBN 9788493727635
AUTOR(A) Mauri Kunnas
DESCRIPCIÓN

Vine a conèixer l'univers. Tots a bord, petits i gran.... Aquesta serà una excursió escolar diferent.Som al mes de maig de l' any 3001 i sortim gairebé a la velocitt de la llum cap als límits del sistema solar i més enllà. Mai no hauràs vist res semblant ! Entre diversió, bromes i dibuixos minuciosos un dels artistes més estimats de Finlàndia, proporcionarà abundant informació real sobre l' espai que ens envolta , i un recordatori necessari de la complexitat de l' univers que ens envolta.

DESCARGAR LEER EN LINEA

Vine a conéixer l'activitat de IOGA INFANTIL (des dels 7 fins els 14 anys) Demana'ns informació a @ocisalut. Vídeos relacionados. 0:54. Si ets de la comarca i t'agrada nedar, aquest és el teu equip!!!

Amazon配送商品ならVine a conèixer l'universが通常配送無料。更にAmazonならポイント還元本が多数。Kunnas, Mauri, Claret Pyrhoenen, Emma, Pyrhoenen, Eila作品ほか、お急ぎ便対象商品は当日お届けも可能。

LIBROS RELACIONADOS