Vine A Coneixer L Univers

Descubre el libro de Vine A Coneixer L Univers con cdaea.es. Lea el PDF de Vine A Coneixer L Univers en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Vine A Coneixer L Univers y otros libros de Mauri Kunnas.
Cdaea.es Vine A Coneixer L Univers Image

INFORMACIÓN

FECHA 2010
NOMBRE DEL ARCHIVO Vine A Coneixer L Univers.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 8,65 MB
ISBN 9788493727635
AUTOR(A) Mauri Kunnas
DESCRIPCIÓN

Vine a conèixer l'univers. Tots a bord, petits i gran.... Aquesta serà una excursió escolar diferent.Som al mes de maig de l' any 3001 i sortim gairebé a la velocitt de la llum cap als límits del sistema solar i més enllà. Mai no hauràs vist res semblant ! Entre diversió, bromes i dibuixos minuciosos un dels artistes més estimats de Finlàndia, proporcionarà abundant informació real sobre l' espai que ens envolta , i un recordatori necessari de la complexitat de l' univers que ens envolta.

DESCARGAR LEER EN LINEA

Vine A Conoixer L'Univers . A sua opinião. Limpar Enviar. Obrigado por partilhar connosco a sua opinião. O seu comentário só ficará visível após validação. Nota: Comentários com linguagem ofensiva ou provocadora, ou que não expressem uma opinião sobre o livro ou sobre o seu autor, não serão publicados.

Vine a conèixer l'univers [Kunnas, Mauri ; Claret Pyrhönen, Emma; Pyrhönen, Eila] on Amazon.com. *FREE* shipping on qualifying offers. Vine a conèixer l'univers

LIBROS RELACIONADOS