La Terra Sagna.l 1 D Octubre Dels Poetes

Descubre el libro de La Terra Sagna.l 1 D Octubre Dels Poetes con cdaea.es. Lea el PDF de La Terra Sagna.l 1 D Octubre Dels Poetes en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga La Terra Sagna.l 1 D Octubre Dels Poetes y otros libros de Vv.aa..
Cdaea.es La Terra Sagna.l 1 D Octubre Dels Poetes Image

INFORMACIÓN

FECHA 2018
NOMBRE DEL ARCHIVO La Terra Sagna.l 1 D Octubre Dels Poetes.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 5,66 MB
ISBN 9788415269625
AUTOR(A) Vv.aa.
DESCRIPCIÓN

L’1 d’octubre del 2017 vam patir una sacsejada d’aquelles que deixen cicatriu. Per això, als editors els va semblar oportú, gairebé indefugible, donar la paraula als nostres poetes. I en aquest volum n'han aplegat més d'un centenar d’arreu del territori: 106 poetes que conformen un ampli ventall generacional, poetes d’estils i recorreguts diversos, però que han alçat una veu anànime que reclama llibertat. Tots ells han aportat el seu gra de sorra, amb un poema inèdit dedicat a l’1 d’Octubre.

DESCARGAR LEER EN LINEA

Terra sagna, La. L'1 d'Octubre dels poetes: Amazon.es: DD. AA.: Libros. Saltar al contenido principal. Prueba Prime Hola, Identifícate Cuenta y listas Identifícate Cuenta y listas Pedidos Suscríbete a Prime Cesta. Libros. Ir Buscar Los Más Vendidos Ideas ...

106 poemes per la llibertat. 106 poetes d'arreu dels Països Catalans s´apleguen en aquest llibre. Setanta anys separen el més veterà del més novell. I cal remarcar que està dedicat a Roger Español, que ha esdevingut un símbol involuntari de l'1 d'Octubre, i a totes les víctimes de la repressió.

LIBROS RELACIONADOS