Les Dues Germanes: Mig Segle Del Restaurant Hispania

Cuida los árboles y descarga el libro de Les Dues Germanes: Mig Segle Del Restaurant Hispania en formato electrónico. En cdaea.es encontrará el libro de Les Dues Germanes: Mig Segle Del Restaurant Hispania en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Les Dues Germanes: Mig Segle Del Restaurant Hispania en tu teléfono, tableta o navegador!
Cdaea.es Les Dues Germanes: Mig Segle Del Restaurant Hispania Image

INFORMACIÓN

FECHA 2002
NOMBRE DEL ARCHIVO Les Dues Germanes: Mig Segle Del Restaurant Hispania.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 6,28 MB
ISBN 9788475969589
AUTOR(A) Arcadi Espada
DESCRIPCIÓN

Les dues germanes és la història, paraula a paraula, d'un restaurant que ha marcat el gust de mig segle de vida catalana. A principis dels anys cinquanta, quan la família Rexach s'hi va instal·lar, l'Hispània era només un garatge d'Arenys de Mar que distribuïa benzina al peu de la carretera i que calmava la set, i mig la gana, de camioners camí de França. Aquest llibre descriu el talent i l'esforç que van ser necessaris per convertir el garatge en una de les referències eternes de la cuina mediterrània.Llibre de cuina i alhora memòria dels aliments i de les persones, Les dues germanes descriu la intimitat tènuement txekhoviana de Paquita i Lolita Rexach, i posa a l'abast, ordenada, la seva profunda saviesa. Es aquest, doncs, un llibre insòlit que, seguint la lliçó de les amfitriones, no ha volgut distingir entre la cuina i la vida.

DESCARGAR LEER EN LINEA

LES DUES GERMANES. MIG SEGLE DEL RESTAURANT HISPANIA, ESPADA ENERIZ,ARCADI, 38,50€. ...

Devoluciones. Los plazos de devolución quedarán suspendidos hasta que se recobre la actividad habitual de nuestros Centros Comerciales. Librería: Dispone de 15 días desde la e

LIBROS RELACIONADOS