L Artur I El Macarró Viu (Les Històries De L Artur)

El libro L Artur I El Macarró Viu (Les Històries De L Artur) en formato PDF. El libro L Artur I El Macarró Viu (Les Històries De L Artur) en formato MOBI. El libro L Artur I El Macarró Viu (Les Històries De L Artur) en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Gudule, Claude K. Dubois. Disfruta leyendo con el sitio web cdaea.es.
Cdaea.es L Artur I El Macarró Viu (Les Històries De L Artur) Image

INFORMACIÓN

FECHA 2010
NOMBRE DEL ARCHIVO L Artur I El Macarró Viu (Les Històries De L Artur).pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 2,38 MB
ISBN 9788466124164
AUTOR(A) Gudule, Claude K. Dubois
DESCRIPCIÓN

Unes il•lustracions realistes i alhora molt tendres, acosten el protagonista d'aquestes històries quotidianes als infants que comencen a llegir, que no trobaran dificultat en uns textos curts i escrits en lletra lligada. (Público: General)

DESCARGAR LEER EN LINEA

Tot i això, aquesta mostra que ens presente l'Artur té la particularitat d'utilitzar també altres corriols. Sense perdre l'essència d'aquesta forma de poesia, ha intentat adaptar la particular manifestació poètica a la impressió de determinades imatges que han provocat sensacions diverses.

Els contes ens transporten a un món màgic. Amb ells podem viure emocions i sentiments. Nosaltres pensem que són imprescindibles per treballar amb els nens i les nenes , creant un vincle entre ells i qui el conta. És una forma d'apropar-nos a ells i elles i aconseguir que aprenguin divertint-se. Cada dia, hauríem de trobar l'estona per comunicar-nos amb els infants a través dels contes ...

LIBROS RELACIONADOS