Com Complaure Una Dona (Dins I Fora Del Llit): Faci Que Les Seves Relacions Siguin Apassionants, Sexys I Divertides!

El libro Com Complaure Una Dona (Dins I Fora Del Llit): Faci Que Les Seves Relacions Siguin Apassionants, Sexys I Divertides! en formato PDF. El libro Com Complaure Una Dona (Dins I Fora Del Llit): Faci Que Les Seves Relacions Siguin Apassionants, Sexys I Divertides! en formato MOBI. El libro Com Complaure Una Dona (Dins I Fora Del Llit): Faci Que Les Seves Relacions Siguin Apassionants, Sexys I Divertides! en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Daylle D. Schwartz. Disfruta leyendo con el sitio web cdaea.es.
Cdaea.es Com Complaure Una Dona (Dins I Fora Del Llit): Faci Que Les Seves Relacions Siguin Apassionants, Sexys I Divertides! Image

INFORMACIÓN

FECHA 2002
NOMBRE DEL ARCHIVO Com Complaure Una Dona (Dins I Fora Del Llit): Faci Que Les Seves Relacions Siguin Apassionants, Sexys I Divertides!.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 6,73 MB
ISBN 9788497350600
AUTOR(A) Daylle D. Schwartz
DESCRIPCIÓN

Tots els homes poden aprendre a... .Entendre millor a les dones .Gaudir d´una relació més relaxada .Tenir més bon sexe! Com complaure una dona, dins i fora del llit és el llibre perfecte per aquells homes que volen encendre la passió en la seva relació. En ell trobarà el que les dones volen dels homes i li explicarà com conquerir una dona sense sacrificar la més mínima part de la seva masculinitat. Aprenent els tres elements clau (empatia, comunicació i «tècnica»), aconseguirà tot el que una dona sempre ha desitjat (dins i fora del llit) sense discutir, manipular o pregar. Homes de tot el món han assistit als cursets de l´autora, Daylle Deanna Schwartz, amb la finalitat de millorar les seves relacions i aprendre el que realment funciona amb les dones, sense teories complexes ni anàlisis inacabables. Aquest llibre conté nombrosos exemples reals i pràctics, així com consells i suggeriments fàcils d´aplicar a la seva vida quotidiana, que l´ajudaran a entendre millor a les dones. DAYLLE DEANNA SCHWARTZ imparteix cursos sobre relacions interpersonals, dirigits tant a homes com a dones. Intervé regularment en nombrosos programes televisius i radiofònics de gran audiència.

DESCARGAR LEER EN LINEA

Publicado por la editorial Ediciones Palabra, S.A. forma parte de la colección Hacer familia, con un precio de 6,19 Euros, trata sobre las materias Aspectos cristianos de la sexualidad, el género y las relaciones, EDUCACIÓN PEDAGOGÍA y Citas, relaciones, convivencia y matrimonio. Treinta secretos para el éxito amoroso.

Com complaure una dona: Faci que les seves relacions siguin apassionants, sexys i divertides! | Dayle Deanna Schwartz, Rut Solés i Gargalló | ISBN: 9788497350600 | Kostenloser Versand für alle Bücher mit Versand und Verkauf duch Amazon.

LIBROS RELACIONADOS