Una Mica D Amor I Altres Relats

El libro Una Mica D Amor I Altres Relats en formato PDF. El libro Una Mica D Amor I Altres Relats en formato MOBI. El libro Una Mica D Amor I Altres Relats en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Joan Puig. Disfruta leyendo con el sitio web cdaea.es.
Cdaea.es Una Mica D Amor I Altres Relats Image

INFORMACIÓN

FECHA 2008
NOMBRE DEL ARCHIVO Una Mica D Amor I Altres Relats.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 9,83 MB
ISBN 9788497914161
AUTOR(A) Joan Puig
DESCRIPCIÓN

Una mica d’amor és el segon dels dos volums que reuneixen per primera vegada en llibre tota la narrativa curta de Puig i Ferreter. Conté els dos reculls que va publicar l’autor, Una mica d’amor i On són els pobres?, i altres històries de Nadal, i un conte inèdit fins ara, El misteri de la casa Blanc. Amb l’anterior volum publicat en aquesta col·lecció, permet una lectura completa de les narracions breus del gran prosista que va ser Joan Puig i Ferreter.

DESCARGAR LEER EN LINEA

Aprofito aquest poema d'amor i el comentari per fer-te una valoració general sobre tots els teus relats. En general i sempre com opinio personal, m'agraden, els trobo senzills, però penso que alguns t'els podries "treballar" una mica més. Igual que hi han alguns que els bordes perfectament, hi han d'altres que podries fer més.

Una mica d'amor i altres relats. Recentment ha aparegut el segon volum de la prosa curta de Puig i Ferreter, escriptor amb arrels al Camp de Tarragona. Aquest segon llibre conclou l'edició de tota la prosa breu que l'escriptor havia escampat en diferents revistes i diaris ...

LIBROS RELACIONADOS