Façanes Lleugeres: Manual Del Projecte Arquitectonic

Descubre el libro de Façanes Lleugeres: Manual Del Projecte Arquitectonic con cdaea.es. Lea el PDF de Façanes Lleugeres: Manual Del Projecte Arquitectonic en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Façanes Lleugeres: Manual Del Projecte Arquitectonic y otros libros de Joan-lluis Zamora.
Cdaea.es Façanes Lleugeres: Manual Del Projecte Arquitectonic Image

INFORMACIÓN

FECHA 2006
NOMBRE DEL ARCHIVO Façanes Lleugeres: Manual Del Projecte Arquitectonic.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 4,78 MB
ISBN 9788483018880
AUTOR(A) Joan-lluis Zamora
DESCRIPCIÓN

Lobjectiu daquest llibre és divulgar la realitat actual de la tecnologia sobre façanes lleugeres i els coneixementsrelacionats amb el seu comportament energètic. Es presenta una tecnologia jove, que evoluciona amb gran rapidesa i que ofereix una relació qualitat-cost òptima i, alhora, de màxima fiabilitat.El llibre recopila els conceptes fonamentals en què es basa la tecnologia de les façanes lleugeres; no es tracta dun text científic ni despecialitat, sinó de la compilació dels coneixements i els criteris més útils que haurien de ser el mínim comú denominador de totes les persones que, per raó del seu treball, estan en relació amb el sector de lalumini aplicat a les façanes arquitectòniques.Durant el període de preparació daquest llibre, sha aprovat el Codi tècnic de ledificació, que ha passat a ser la principal normativa tècnica de referència del sector, motiu pel qual els continguts han estat actualitzats respecte de ledició castellana de lany 2005.

DESCARGAR LEER EN LINEA

Devenir es una publicación semestral de la Facultad de Arquitectura, Urbanismo y Artes, de la Universidad Nacional de Ingeniería, editada por la Unidad de Posgrado. Recoge investigaciones ...

"El presente texto constituye una visión global, pero rigurosa, del fenómeno popular del deporte. Frente a la faceta educativa de la vía escolar y a la faceta de alto rendimiento, de élite, de la vía federativa, el deporte para todos tiene su marco jurídico y social en la vía municipal.

LIBROS RELACIONADOS