Les Vides De Louis Drax

El libro Les Vides De Louis Drax en formato PDF. El libro Les Vides De Louis Drax en formato MOBI. El libro Les Vides De Louis Drax en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Liz Jensen. Disfruta leyendo con el sitio web cdaea.es.
Cdaea.es Les Vides De Louis Drax Image

INFORMACIÓN

FECHA 2006
NOMBRE DEL ARCHIVO Les Vides De Louis Drax.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 3,55 MB
ISBN 9788497871365
AUTOR(A) Liz Jensen
DESCRIPCIÓN

"Una de les millors escriptores contemporànies, a estones surreal, a estones realista, sempre plena d’una profunda comprensió humana" Mail on Sunday . Text de contraportada Liz Jensen és autora d’exitoses novel·les com The paper eater o Ark Baby (candidata a The Guardian Fiction Prize) i, més recentment, War Crimes for the Home. Actualment viu a Londres. “Tothom deia que un dia o un altre tindria un gran accident, un accident que acabaria amb tots els altres. Potser un dia miraries amunt i veuries un nen caient del cel. Seria jo.”En Louis Drax té nou anys i és un nen problemàtic: brillant, precoç, mentider i amb una perillosa i pertorbadora propensió als accidents. El dia que cau des d’un precipici l’accident sembla gairebé predestinat. El noi sobreviu miraculosament, però la seva família s’ha esmicolat: el seu pare ha desaparegut, la seva mare està paralitzada pel xoc i el Louis està en un coma que sembla irreversible. Ell és l’únic que té la clau del misteri de la seva caiguda, i no es pot comunicar. O potser sí?Alternant els pensaments del nen en coma i l’enamorament que a poc a poc sorgeix entre la seva mare i el metge que lluita per intentar fer-lo tornar en sí, Liz Jensen construeix una original i llegidora novel·la sobre el dolor, la família i la infantesa. Trasbalsadora, punyent i commovedora, La novena vida de Louis Drax no deixarà ningú indiferent.

DESCARGAR LEER EN LINEA

The 9th Life of Louis Drax Official Trailer #1 (2016) - Jamie Dornan, Aaron Paul Movie HD Movieclips Trailers. Loading... Unsubscribe from Movieclips Trailers? Cancel Unsubscribe. Working ...

Las 9 vidas de Drax. 2016. Compartir; Cuando el psicólogo Dr. Allan Pascal (Jamie Dornan) comienza a trabajar con Louis Drax (Aiden Longworth), un niño que ha sufrido 8 accidentes casi mortales, poco a poco empieza a sumergirse en un misterio que pondrá a prueba sus límites de fantasía y realidad.

LIBROS RELACIONADOS