El Menhir Del Pla De Les Pruneres

El libro El Menhir Del Pla De Les Pruneres en formato PDF. El libro El Menhir Del Pla De Les Pruneres en formato MOBI. El libro El Menhir Del Pla De Les Pruneres en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Vv.aa.. Disfruta leyendo con el sitio web cdaea.es.
Cdaea.es El Menhir Del Pla De Les Pruneres Image

INFORMACIÓN

FECHA 2012
NOMBRE DEL ARCHIVO El Menhir Del Pla De Les Pruneres.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 5,37 MB
ISBN 9788439388579
AUTOR(A) Vv.aa.
DESCRIPCIÓN

L’any 2009 es localitzava a Mollet del Vallès un menhir megalític de prop de 5 metres de llargada i sis tones de pes. La pedra es va traslladar al Centre de Restauració de Bens Mobles de la Generalitat per a la seva restauració i un any després va retornar a Mollet, on llueix exposada al parc de Can Mulà. Aquest estudi del menhir relata el procés de trasllat i tractament de la troballa, una avaluació exhaustiva que comprèn des del tipus de pedra fins als treballs en relleu que presenta, que conformen una cara humana amb unes possibles banyes de toro. Unacurat estudi arqueològic que desvetlla la cronologia del menhir, així com una interpretació dels seus gravats i relleus, a més de plantejar-ne la simbologia iel probable ús, i la seva possible relació amb altres restes de l’Atlàntico la Mediterrània.

DESCARGAR LEER EN LINEA

El menhir del Pla de les Pruneres. Mollet del Vallès, Barcelona - L'any 2009 es localitzava a Mollet del Vallès un menhir megalític de prop de 5 metres de llargada i sis tones de pes. La pedra es va traslladar al Centre de...

El mes d'abril de 2009, durant les obres del pàrquing del Pla de les Pruneres, a Mollet, a 10 metres sota el nivell del sòl, es va trobar aquest menhir. La pedra es va traslladar al Centre de Restauració de Béns Mobles de la Generalitat, a Sant Cugat, on el mes de setembre de 2009 van iniciar-se les tasques de restauració.

LIBROS RELACIONADOS