Les Plantes Medicinals Dels Paisos Catalans

Descubre el libro de Les Plantes Medicinals Dels Paisos Catalans con cdaea.es. Lea el PDF de Les Plantes Medicinals Dels Paisos Catalans en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Les Plantes Medicinals Dels Paisos Catalans y otros libros de Angel M. Romo I Diez.
Cdaea.es Les Plantes Medicinals Dels Paisos Catalans Image

INFORMACIÓN

FECHA 1997
NOMBRE DEL ARCHIVO Les Plantes Medicinals Dels Paisos Catalans.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 8,68 MB
ISBN 9788473069366
AUTOR(A) Angel M. Romo I Diez
DESCRIPCIÓN

Les plantes medicinals dels Països Catalans vol ésser una eina de reconciliació de lhome amb la natura; si més no, recordar-li que nés un element més, i que des dantic sha beneficiat de les propietats de les plantes remeieres. Actualment, lhome ha perdut el contacte amb lentorn natural, el seu coneixement. Ignora la importància de les plantes medicinals i les seves possible aplicacions. Gran part daquests coneixements, com daltres aspectes de la cultura popular, reculen fins a desaparèixer. Aquesta guia permet descobrir una sèrie despècies, curosament seleccionades, de recrear-se amb la seva observació i de fer-ne ús per a alleugerir els símptomes dalgunes malalties. Daltra banda, és una guia útil per a conèixer lentorn, gaudir-ne i respectar-lo; si més no perquè en el manteniment de la diversitat i en la conservació del patrimoni que representen totes les espècies vegetals podem trobar remeis fins ara desconeguts.

DESCARGAR LEER EN LINEA

GUIA DE PLANTES MEDICINALS DELS PAISOS CATALANS de VV.AA.. ENVÍO GRATIS en 1 día desde 19€. Libro nuevo o segunda mano, sinopsis, resumen y opiniones.

Les plantes medicinals dels paisos catalans. L'home primitiu devia utilitzar els elements naturals i les plantes que tenia a l'abast per a la seva alimentació i, amb l'ús, devia començar a dis­tingir si posseïen o no una funció alimentaria normal.

LIBROS RELACIONADOS