Diccionari Visual Duden

El libro Diccionari Visual Duden en formato PDF. El libro Diccionari Visual Duden en formato MOBI. El libro Diccionari Visual Duden en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Guillem (Coord.) Verger I Arce, Oriol (Coord.) Gil Sanchis. Disfruta leyendo con el sitio web cdaea.es.
Cdaea.es Diccionari Visual Duden Image

INFORMACIÓN

FECHA 1994
NOMBRE DEL ARCHIVO Diccionari Visual Duden.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 1,78 MB
ISBN 9788477398394
AUTOR(A) Guillem (Coord.) Verger I Arce, Oriol (Coord.) Gil Sanchis
DESCRIPCIÓN

Ledició catalana delDiccionari Visual DUDEN. Perquè les definicions convencionals dels mots sovint són imprecises i no il·lustren les realitats que aquests designen. Perquè la terminologia especialitzada sovint sexplica millor amb una imatge. Per això aquest diccionari pretén definir cada terme amb un dibuix, i situar cada dibuix dins el seu àmbit natural.384 làmines de tots els àmbits del món que ens envolta: de lÀTOM als ESPECTACLES; del MEDI NATURAL a lesARTS GRÀFIQUES; de lESPORT a la SILVICULTURA...21.768 objectes i conceptes visualitzats dins del seu context natural: delcristall de clorur de sodi a laflor de taronger; de laglàndula tiroide a les muntanyes russes; de leixportabroquesal míting electoral.Un índex alfabètic de 27.500 termes per a localitzar ràpidament el mot cercat dins la làmina corresponent.

DESCARGAR LEER EN LINEA

Diccionari visual DUDEN Enciclopèdia Catalana, 2001. Rústica. 13x20,5 cm. 672+130pp. Libro en catalán. Muy buen estado. Ver descripción y fotos Preguntar al vendedor Formas de pago y envío LIBRERÍA MAMUT Añadir a favoritos Ver todos sus lotes Ver todos sus lotes en esta seccion ...

Data d'actualització: 20 març 2020. Qualsevol comentari serà benvingut (errors, mancances, enllaços incorrectes...). Envieu un correu electrònic a: [email protected]@ub.edu.

LIBROS RELACIONADOS