Gabriela, Clau I Canyella

El libro Gabriela, Clau I Canyella en formato PDF. El libro Gabriela, Clau I Canyella en formato MOBI. El libro Gabriela, Clau I Canyella en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Jorge Amado. Disfruta leyendo con el sitio web cdaea.es.
Cdaea.es Gabriela, Clau I Canyella Image

INFORMACIÓN

FECHA 2014
NOMBRE DEL ARCHIVO Gabriela, Clau I Canyella.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 9,20 MB
ISBN 9788429772937
AUTOR(A) Jorge Amado
DESCRIPCIÓN

Quan Gabriela, una bonica mulata analfabeta, espontània, senzilla, d’una alegria encomanadissa, sensual i feliç, arriba a la ciutat brasilera d’Ilhéus, a l’estat de Bahia, fugint de la misèria del camp, desencadena tot un seguit de passions.En una època de brusques transformacions econòmiques i socials, l’amorosa Gabriela, el seu pintoresc i pragmàtic amant o l’etern enamorat professor Josué són només alguns dels personatges d’aquesta magnífica novel·la que, plena d’un vitalisme i d’una sensualitat profundament lligats a la cultura i els costums del Brasil, és una celebració de la vida i de l’humor. Gabriela, clau i canyella (1958), la història d’una dona que representa tot el poble brasiler, és una de les novel·les més populars i més llegides de Jorge Amado.

DESCARGAR LEER EN LINEA

Media in category "Gabriela, Cravo e Canela" The following 4 files are in this category, out of 4 total.

Gabriela, clau i canyella (1958), la història d'una dona que representa tot el poble brasiler, és una de les novel·les més populars i més llegides de Jorge Amado. Sigues el primer a comentar aquest llibre. Articles relacionats. NIÑA EN CAMINO, UNA

LIBROS RELACIONADOS