Per Molts Anys Leire

Descubre el libro de Per Molts Anys Leire con cdaea.es. Lea el PDF de Per Molts Anys Leire en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Per Molts Anys Leire y otros libros de Roger Roig.
Cdaea.es Per Molts Anys Leire Image

INFORMACIÓN

FECHA 2017
NOMBRE DEL ARCHIVO Per Molts Anys Leire.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 6,54 MB
ISBN 9788490346594
AUTOR(A) Roger Roig
DESCRIPCIÓN

Avui estàs de sort! És el teu aniversari! T'ho passaràs pipa celebrant-ho amb la família, els companys d'escola, els amics i amb tots els que vulguin compartir amb tu aquests moments màgics. Desembolicaràs regals, bufaràs les espelmes del pastís, rebràs felicitacions de molta gent... Fer-se gran és una aventura fascinant! I més si ho fas al costat de tots aquells que t'estimen i, sobretot, del PATUFET!

DESCARGAR LEER EN LINEA

Provided to YouTube by The Orchard Enterprises Per Molts Anys - Versio Karaoke · Grup Infantil La Canalla Canta Les Cançons de Sempre-Karaoke ℗ 2011 Open Natives Released on: 2011-02-04 Auto ...

El autor de Per molts anys, Eloi!, con isbn 978-84-9034-585-6, es Roger Roig César, las ilustraciones de este libro son de Hugo Prades, esta publicación tiene dieciséis páginas.. Esta obra la edita Cossetània Edicions. En 1996 dicha editorial comenzó su primera singladura y actualmente se encuentra en Tarragona.

LIBROS RELACIONADOS