La Causa Dels Rebels

Cuida los árboles y descarga el libro de La Causa Dels Rebels en formato electrónico. En cdaea.es encontrará el libro de La Causa Dels Rebels en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee La Causa Dels Rebels en tu teléfono, tableta o navegador!
Cdaea.es La Causa Dels Rebels Image

INFORMACIÓN

FECHA 2001
NOMBRE DEL ARCHIVO La Causa Dels Rebels.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 8,16 MB
ISBN 9788476606001
AUTOR(A) Vv.aa.
DESCRIPCIÓN

PREMI DE LITERATURA BREU DE MISLATALa causa dels rebels aplega els treballs més reeixits de la IX con-vocatòria dels Premis Juvenils de Literatura Breu que organitza l’Ajuntament de Mislata. Tant en la modalitat de narrativa com en la de poesia, hi podem advertir una polifonia de veus amb personalitat pròpia, formada per uns joves que anhelen fer-se un lloc en el nostre panorama literari. Per a alguns dels novíssims que us presentem en el volum que teniu a les mans, aquesta és la primera vegada que veuen publicat un treball seu; per a tots nosaltres, aquesta és l’oportunitat de descobrir valors nous amb molt de futur.

DESCARGAR LEER EN LINEA

PREMI DE LITERATURA BREU DE MISLATA La causa dels rebels aplega els treballs més reeixits de la IX con-vocatòria dels Premis Juvenils de Literatura Breu que organitza l'Ajuntament de Mislata. Tant en la modalitat de narrativa com en la de poesia, hi podem advertir una polifonia de veus amb personalitat pròpia, formada per uns joves que anhelen fer-se un lloc en el nostre panorama literari ...

Los científicos piensan que la diabetes tipo 1 es causada por genes y factores ambientales, como los virus, que pueden desencadenar la enfermedad. Algunos estudios como el TrialNet están enfocados en identificar las causas de la diabetes tipo 1 y las posibles maneras de prevenir o retrasar el progreso o comienzo de la enfermedad.

LIBROS RELACIONADOS