Guia Dels Indrets Mitics I Llegendaris Del Pallars Sobirà

Cuida los árboles y descarga el libro de Guia Dels Indrets Mitics I Llegendaris Del Pallars Sobirà en formato electrónico. En cdaea.es encontrará el libro de Guia Dels Indrets Mitics I Llegendaris Del Pallars Sobirà en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Guia Dels Indrets Mitics I Llegendaris Del Pallars Sobirà en tu teléfono, tableta o navegador!
Cdaea.es Guia Dels Indrets Mitics I Llegendaris Del Pallars Sobirà Image

INFORMACIÓN

FECHA 2015
NOMBRE DEL ARCHIVO Guia Dels Indrets Mitics I Llegendaris Del Pallars Sobirà.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 5,38 MB
ISBN 9788494270222
AUTOR(A) Pep Coll
DESCRIPCIÓN

Pep Coll recull noranta-dos relats mítics i llegendaris del Pallars Sobirà. L’autor proposa descobrir aquests indrets reals del Pallars Sobirà on, segons l’imaginari pallarès, han esdevingut fets extraordinaris.Així doncs, tal i com diu en Pep Coll, us desitgem un «Bon viatge per la geografia fantàstica de cap a cap del Pallars Sobirà: des de l’infern de Collegats a la mina d’or de Clavera, des dels caçadors petrificats d’Espot al paradís perdut del riu de Santa Magdalena».

DESCARGAR LEER EN LINEA

Aquesta guia presenta un centenar d'indrets on els habitants de la comarca del Pallars Jussà han imaginat fets que van tenir lloc en una època ancestral, o bé en un passat més recent, però que amb els anys han esdevingut llegendaris.

Aquesta guia, editada per Cossetània, presenta un centenar d'indrets on els habitants de la comarca del Pallars Jussà han imaginat fets que van tenir lloc en una època ancestral, o bé en un passat més recent, però que amb els anys han esdevingut llegendaris.

LIBROS RELACIONADOS