Guia Dels Indrets Mitics I Llegendaris Del Pallars Sobirà

El libro Guia Dels Indrets Mitics I Llegendaris Del Pallars Sobirà en formato PDF. El libro Guia Dels Indrets Mitics I Llegendaris Del Pallars Sobirà en formato MOBI. El libro Guia Dels Indrets Mitics I Llegendaris Del Pallars Sobirà en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Pep Coll. Disfruta leyendo con el sitio web cdaea.es.
Cdaea.es Guia Dels Indrets Mitics I Llegendaris Del Pallars Sobirà Image

INFORMACIÓN

FECHA 2015
NOMBRE DEL ARCHIVO Guia Dels Indrets Mitics I Llegendaris Del Pallars Sobirà.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 3,42 MB
ISBN 9788494270222
AUTOR(A) Pep Coll
DESCRIPCIÓN

Pep Coll recull noranta-dos relats mítics i llegendaris del Pallars Sobirà. L’autor proposa descobrir aquests indrets reals del Pallars Sobirà on, segons l’imaginari pallarès, han esdevingut fets extraordinaris.Així doncs, tal i com diu en Pep Coll, us desitgem un «Bon viatge per la geografia fantàstica de cap a cap del Pallars Sobirà: des de l’infern de Collegats a la mina d’or de Clavera, des dels caçadors petrificats d’Espot al paradís perdut del riu de Santa Magdalena».

DESCARGAR LEER EN LINEA

GUIA DELS INDRETS MITICS I LLEGENDARIS DEL PALLARS SOBIRA [Hamdi ; Abella Villar, Álvaro Abu Golayyel] on Amazon.com. *FREE* shipping on qualifying offers.

Guia dels indrets mítics i llegendaris del Pallars Sobir ... Casa el Tort d'Alòs o la insòlita aventura de la família Arnalot. Autor: GRÀCIA, David. Preu públic: 30,00 ...

LIBROS RELACIONADOS