El Somni De La Utopia

Descubre el libro de El Somni De La Utopia con cdaea.es. Lea el PDF de El Somni De La Utopia en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga El Somni De La Utopia y otros libros de Narcis Bague Boada.
Cdaea.es El Somni De La Utopia Image

INFORMACIÓN

FECHA 2011
NOMBRE DEL ARCHIVO El Somni De La Utopia.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 2,54 MB
ISBN 9788496905603
AUTOR(A) Narcis Bague Boada
DESCRIPCIÓN

La banalitat, la lletjor i la vulgaritat d’un món on la bellesa ètica i estètica ha desaparegut i on és difícil trobar sentit a tot plegat són els motius que esperonen Narcís Bagué a escriure aquest llibre.Per aquestes planes desfilen tot de personatges desapareguts -Plató, Giordano Bruno, Stendhal, Dostoievski i Wilde, entre d’altres- que representen alguns dels actius dels nostre panorama cultural. L’autor ens en parla, reflexiona sobre les seves aportacions, els repensa en paràmetres actuals i exposa la sevapròpia opinió, des de les coordenades presents, d’allò que han aportat aquestes grans figures.A través d’aquests retrats literaris, històrics i humans podem copsar la visió del món de Narcís Bagué, a voltes pessimista, sovint crítica però sempre inconformista, perquè aquestes són les principals divises de l’autor: esperit rebel davant l’anorreament i denúncia d’un món cada vegada més superficial i embrutidor.

DESCARGAR LEER EN LINEA

Cuando Tomás Moro, en 1515, en Flandes, escribió la segunda parte de Utopía, esa que da cuenta pormenorizada de cómo se organiza la isla maravillosa, seguramente no era consciente del empujón que aquel libro significaría para el género utópico ni de las implicaciones en la política, la filosofía y la literatura que aquella obra tendría.

Utopía: Lugar que no existe. Teoría fundada en la justicia y la bondad pero de imposible realización. La obra "Utopía" es una novela política, donde el autor plasma ideas filosóficas y políticas.Describe una República ideal e imaginaria regida por sabias leyes, que aseguran a todos sus habitantes un mínimo de felicidad a cambio de su trabajo.

LIBROS RELACIONADOS