Temari 3: Cos Superior I Cos De Gestio De La Generalitat De Catal Unya

Descubre el libro de Temari 3: Cos Superior I Cos De Gestio De La Generalitat De Catal Unya con cdaea.es. Lea el PDF de Temari 3: Cos Superior I Cos De Gestio De La Generalitat De Catal Unya en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Temari 3: Cos Superior I Cos De Gestio De La Generalitat De Catal Unya y otros libros de Vv.aa..
Cdaea.es Temari 3: Cos Superior I Cos De Gestio De La Generalitat De Catal Unya Image

INFORMACIÓN

FECHA 2003
NOMBRE DEL ARCHIVO Temari 3: Cos Superior I Cos De Gestio De La Generalitat De Catal Unya.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 6,71 MB
ISBN 9788497317283
AUTOR(A) Vv.aa.
DESCRIPCIÓN

Si hi ha alguna matèria d'especial aplicació i transcendència per a l'operari jurídic, i més l'Administració pública, aquesta és el dret administratiu. Aquest sector d'l ordenametn jurídic regula tant l'activitat de l'Administració en tots eles seus vessants com l'especial situació en què es troba el particular en les seves relacions amb aquesta. És, doncs, una matèria que l'aspiratn a accedir a l'estatut de funcionari públic ha de dominar particularment. Per tal de fer-ho, desenvolumpem en aquest volum, sosta el títol de 'L'Administració pública. El dret administratiu', tots els tmes relacionats amb aquesta matèria que s'inclouen com a obligatoris en el temari oficial de les proves selectives d'accés als cossos Superior, de Gestió i Juristes criminòlegs de la Generalitat de Catalunya, i també per als grups Tècnic i de Gestió de l'Institut Català de Salut.

DESCARGAR LEER EN LINEA

Comprar el libro Cos Superior i Cos de Gestió, Part General, de la Generalitat de Catalunya Temari 1 de Ed. Adams, Adams (9788499432175) con descuento en la librería online Agapea.com; Ver opiniones, resumen, sinopsis ...

Es publica la Resolució PDA/1805/2018, de 25 de juliol (DOGC de 30 de juliol), per la qual s'aprova el temari de les proves selectives per al'accés a l'escala superior d'administració general del cos superior d'administració de la Generalitat de Catalunya.

LIBROS RELACIONADOS