Més Enllà De L Agricultura Ecològica

Cuida los árboles y descarga el libro de Més Enllà De L Agricultura Ecològica en formato electrónico. En cdaea.es encontrará el libro de Més Enllà De L Agricultura Ecològica en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Més Enllà De L Agricultura Ecològica en tu teléfono, tableta o navegador!
Cdaea.es Més Enllà De L Agricultura Ecològica Image

INFORMACIÓN

FECHA 2019
NOMBRE DEL ARCHIVO Més Enllà De L Agricultura Ecològica.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 8,88 MB
ISBN 9788490347942
AUTOR(A) Judit Manuel I Martin
DESCRIPCIÓN

L'autora ha estudiat la producció ecològica a la Conca de Barberà, tot buscant el punt de vista d'aquells que construeixen i defineixen l'agricultura ecològica en el seu dia a dia.

DESCARGAR LEER EN LINEA

L'acte comptarà amb una taula rodona amb diferents agricultors de la Conca de Barberà El proper dissabte 30 de març a les 17h, la sala Maria Font del Museu de la Vida Rural acollirà la presentació del llibre "Més enllà de l'agricultura ecològica" de Judit Manuel Martin.

SEAE 10/03/2015 L'agricultura ecològica és estratègica, més enllà del benefici directe. SEAE publica la seva postura davant la proposta de Brussel·les (Comissió Europea) de nou Reglament de producció ecològica, actualment en debat per entrar en vigor en 2017 que critica alguns punts de la mateixa i remarca la necessitat d'orientar el marc jurídic cap a un desenvolupament ...

LIBROS RELACIONADOS