El Carnestoltes

Descubre el libro de El Carnestoltes con cdaea.es. Lea el PDF de El Carnestoltes en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga El Carnestoltes y otros libros de Jose Maria Parramon, Maria Rius.
Cdaea.es El Carnestoltes Image

INFORMACIÓN

FECHA 1989
NOMBRE DEL ARCHIVO El Carnestoltes.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 9,76 MB
ISBN 9788434210998
AUTOR(A) Jose Maria Parramon, Maria Rius
DESCRIPCIÓN

Primera Biblioteca dels Nens. Llibres agrupats per sèries temàtiques que ajuden els infants a entendre les situacions quotidianes, a observar la natura i el seu entorn social, amb l'objectiu que se sentin protagonistes a la llar, a l'escola, a la ciutat i en els ambients naturals més diversos. En aquesta col·lecció, pedagogs i il·lustradors de primera línia han aconseguit que les imatges siguin el llenguatge principal de la narració i un estímul engrescador que faci sentir a l'infant el plaer de llegir i la il·lusió de crear la seva primera biblioteca. A partir de 4 anys.

DESCARGAR LEER EN LINEA

17:00h CARNAVAL XIC - RETIRO (Carnaval pequeño - Retiro) Además de los desfiles infantiles y la fiesta disco del martes, este año ofrecemos a todos los niños y niñas de Sitges la posibilidad de conocer nuestra entidad. De esta manera, El Retiro también podrá disfrutar de los disfraces que nuestros niños confeccionarán en las escuelas.

Festa que donarà el Tret de sortida als actes del Carnestoltes. Jocs, tallers i animacions infantils donaran la benvinguda als emissaris del Carnestoltes, que faran la presentació oficial d'aquesta festa, engrescant a tots els infants i adults a participar d'aquests dies plens de disbauxa i xerinola.

LIBROS RELACIONADOS