Treure S La Feina De Sobre

El libro Treure S La Feina De Sobre en formato PDF. El libro Treure S La Feina De Sobre en formato MOBI. El libro Treure S La Feina De Sobre en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Edgar Illas. Disfruta leyendo con el sitio web cdaea.es.
Cdaea.es Treure S La Feina De Sobre Image

INFORMACIÓN

FECHA 2018
NOMBRE DEL ARCHIVO Treure S La Feina De Sobre.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 3,14 MB
ISBN 9788494748455
AUTOR(A) Edgar Illas
DESCRIPCIÓN

Ni els dards no trobem sencers del tot a Màquina de dards, el primer conte de Treure's la feina de sobre de l'Edgar lllas. A alguns, els falta una ala, a d'altres, és la punxa que és guerxa. En els més masegats de tots, de guerxo ho és tot el dard. Si hi parléssim, ben probablement no ens ho sabrien ni dir, però és també volant igual d'alacaiguts com sobreviuen els individus desclassats i, alhora, arrelats en els espais mig idíl·lics, mig ruïnosos, del rerepaís que coneixem en aquest recull. 25 contes que narren les veus d'alguns joves esverats, de comercials alcohòlics, d'emprenedors desastrosos, d'im|migrants ca-pbuits, de dones de fer feines ploraires.

DESCARGAR LEER EN LINEA

Ni els dards no trobem sencers del tot a Màquina de dards, el primer conte de Treure?s la feina de sobre. A alguns, els falta una ala; a d?altres, és la punxa que és guerxa; en els més masegats, de guerxo ho és tot el dard.

Treures la feina de sobre. , Illas,Edgar, 16,00€. Ni els dards no trobem sencers del tot a Màquina de dards, el primer conte de Treure?s la feina de sobre. A ...

LIBROS RELACIONADOS