Equus

El libro Equus en formato PDF. El libro Equus en formato MOBI. El libro Equus en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Peter Shaffer. Disfruta leyendo con el sitio web cdaea.es.
Cdaea.es Equus Image

INFORMACIÓN

FECHA 2018
NOMBRE DEL ARCHIVO Equus.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 7,30 MB
ISBN 9788494950889
AUTOR(A) Peter Shaffer
DESCRIPCIÓN

L'home viu fascinat per la seva condició aparentment privilegiada en un món hostil i la fe arriba allà on no poden arribar-hi els límits de la raó. Més enllà dels límits l'ésser adora cegament, idolatra i corre el risc de perdre's en el fanatisme. Equus és una història més enllà dels límits, una invitació a reflexionar sobre l'adoració mística i carnal, sobre els patrons inconscients dels quals emanen les nostres conductes, un text brutal que ens qüestiona les nostres pròpies pors i temors i ens condueix a plantejar-nos el sentit de l'existència en un món encegat per la rutina, per la faula moral i pels tabús ocults en el nostre llenguatge, creences i accions.

DESCARGAR LEER EN LINEA

Casa Rural Torre del Manresa (la Seu de Urgel) Boxes model Windsor galvanizado y pintado verde con barrotes de Acero Inoxidable, y lamas de bambú en color natural, laterales con sistema curvado para evitar que los caballos se vean mienstras comen.

equs.es - Encimeras de cocina

LIBROS RELACIONADOS