Mestres, Renovacio I Avantguarda Pedagogica A Catalunya

El libro Mestres, Renovacio I Avantguarda Pedagogica A Catalunya en formato PDF. El libro Mestres, Renovacio I Avantguarda Pedagogica A Catalunya en formato MOBI. El libro Mestres, Renovacio I Avantguarda Pedagogica A Catalunya en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Ferran Aisa. Disfruta leyendo con el sitio web cdaea.es.
Cdaea.es Mestres, Renovacio I Avantguarda Pedagogica A Catalunya Image

INFORMACIÓN

FECHA 2008
NOMBRE DEL ARCHIVO Mestres, Renovacio I Avantguarda Pedagogica A Catalunya.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 7,91 MB
ISBN 9788492440139
AUTOR(A) Ferran Aisa
DESCRIPCIÓN

Aquest assaig fa un recorregut per la història de l’educació a Catalunya. Es tracta d’un viatge pedagògic que s’inicia en els moments més “heroics” del segle XIX i estudia el procés de lluita, modernització i progrés del mestres que van desenvolupar una gran tasca educativa tant a les escoles de les ciutats, com a les escoles rurals.

DESCARGAR LEER EN LINEA

Ha publicado numerosos libros, entre los que destacan La cultura anarquista a Catalunya (2006), Les avantguardes, surrealisme i revolució (2008), Mestres, renovació i avantguarda pedagògica a Catalunya (2007), República, guerra i revolució. L'Ajuntament de Barcelona, 1931-1939 (2009) y Barcelona balla (2011).

Mestres, renovació i avantguarda pedagògica a Catalunya. [Ferran Aisa] Home. WorldCat Home About WorldCat Help. Search. Search for Library Items Search for Lists Search for Contacts Search for a Library. Create lists, bibliographies and reviews: or Search WorldCat. Find items in ...

LIBROS RELACIONADOS