Repensar 8 Conceptes Clau De La Moral

El libro Repensar 8 Conceptes Clau De La Moral en formato PDF. El libro Repensar 8 Conceptes Clau De La Moral en formato MOBI. El libro Repensar 8 Conceptes Clau De La Moral en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Francesc Torralba, Josep Maria Esquirol. Disfruta leyendo con el sitio web cdaea.es.
Cdaea.es Repensar 8 Conceptes Clau De La Moral Image

INFORMACIÓN

FECHA 2010
NOMBRE DEL ARCHIVO Repensar 8 Conceptes Clau De La Moral.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 6,13 MB
ISBN 9788466125093
AUTOR(A) Francesc Torralba, Josep Maria Esquirol
DESCRIPCIÓN

En una època considerada de crisi o de canvi, és especialment important que ens aturem a repensar el significat dels termes ètics que articulen els discursos sobre la moral. Pensar el llenguatge moral i renovar-ne el sentit és sens dubte una tasca relleva

DESCARGAR LEER EN LINEA

Repensar 8 conceptes clau de la moral ... Es tracta de conceptes, per tant, que són a la base de tot plantejament ètic, i alhora cada un inclou una constel·lació de qüestions i s'obre a implicacions en àmbits molt diversos de l'existència humana.

Repensar 8 conceptes clau de la moral Esquirol Calaf, Josep M. / Gomis Lladó, Antoni / Mora Bartrés, Gaspar / Nello Figa, Antoni / Román Maestre, Begoña / Torralba Rosello´, Francesc En una època considerada de crisi o de canvi, és especialment important que ens aturem a repensar el significat dels termes ètics que articulen els discursos sobre la moral.

LIBROS RELACIONADOS