Dissidents

El libro Dissidents en formato PDF. El libro Dissidents en formato MOBI. El libro Dissidents en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Carles Llorens. Disfruta leyendo con el sitio web cdaea.es.
Cdaea.es Dissidents Image

INFORMACIÓN

FECHA 2007
NOMBRE DEL ARCHIVO Dissidents.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 5,14 MB
ISBN 9788489662612
AUTOR(A) Carles Llorens
DESCRIPCIÓN

Han passat gairebé cinc dècades des que Fidel Castro es va fer amb el poder a Cuba i malgrat l’edat i les crisis de salut del dictador no sembla pas que el canvi democràtic a l’illa sigui imminent. Tot i això, els darrers anys s’ha anat desenvolupant una xarxa opositora plural, tant a l’interior com a l’exili, que, assumint molts riscos, ha plantat i planta cara al règim cubà amb iniciatives de tota mena. Aquest llibre entrevista tretze dels representants de la dissidència, dels més moderats als més intransigents, ofereix un retrat de les duríssimes condicions que ha d’afrontar —coacció, presó, exili…— i traça el panorama de la situació política que pot quedar a l’illa un cop alliberada del Comandante.

DESCARGAR LEER EN LINEA

Reproduce gratis el video Dissidents de The Flat Earth de Thomas Dolby, y mira las ilustraciones, letras y artista similares.

Traducciones en contexto de "dissidents" en francés-español de Reverso Context: dissidents politiques, groupes dissidents. Regístrese Conectar Tamaño del texto Ayuda y Acerca de español.

LIBROS RELACIONADOS