Dissidents

Cuida los árboles y descarga el libro de Dissidents en formato electrónico. En cdaea.es encontrará el libro de Dissidents en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Dissidents en tu teléfono, tableta o navegador!
Cdaea.es Dissidents Image

INFORMACIÓN

FECHA 2007
NOMBRE DEL ARCHIVO Dissidents.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 8,50 MB
ISBN 9788489662612
AUTOR(A) Carles Llorens
DESCRIPCIÓN

Han passat gairebé cinc dècades des que Fidel Castro es va fer amb el poder a Cuba i malgrat l’edat i les crisis de salut del dictador no sembla pas que el canvi democràtic a l’illa sigui imminent. Tot i això, els darrers anys s’ha anat desenvolupant una xarxa opositora plural, tant a l’interior com a l’exili, que, assumint molts riscos, ha plantat i planta cara al règim cubà amb iniciatives de tota mena. Aquest llibre entrevista tretze dels representants de la dissidència, dels més moderats als més intransigents, ofereix un retrat de les duríssimes condicions que ha d’afrontar —coacció, presó, exili…— i traça el panorama de la situació política que pot quedar a l’illa un cop alliberada del Comandante.

DESCARGAR LEER EN LINEA

Els dissidents soviètics, en rus: Диссиде́нты Dissidenti, eren ciutadans soviètics que estaven en desacord amb les polítiques del Partit Comunista de la Unió Soviètica i les criticaven obertament, inclosa la seva connexió amb les violacions de drets humans. El moviment va adquirir més importància a partir dels anys 50, quan les obres d'alguns dels dissidents van ser ...

These are the stories of those dissidents of the 21st century. Those who face injustice with tools their predecessors wouldn't imagine. They are the good rebels, who don't need violence to change the world.

LIBROS RELACIONADOS