Mediterrània. Poemes Inèdits En Eldesè Aniversari De La Mort Del Poeta

Descubre el libro de Mediterrània. Poemes Inèdits En Eldesè Aniversari De La Mort Del Poeta con cdaea.es. Lea el PDF de Mediterrània. Poemes Inèdits En Eldesè Aniversari De La Mort Del Poeta en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Mediterrània. Poemes Inèdits En Eldesè Aniversari De La Mort Del Poeta y otros libros de Guillem Díaz-plaja.
Cdaea.es Mediterrània. Poemes Inèdits En Eldesè Aniversari De La Mort Del Poeta Image

INFORMACIÓN

FECHA none
NOMBRE DEL ARCHIVO Mediterrània. Poemes Inèdits En Eldesè Aniversari De La Mort Del Poeta.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 2,69 MB
ISBN none
AUTOR(A) Guillem Díaz-plaja
DESCRIPCIÓN

Barcelona, Familia Díaz-Plaja, 1994, 18x24 cms., 94 pàgs., rústica amb solapes

DESCARGAR LEER EN LINEA

Un dels poetes que havien de ser protagonistes del Dia Mundial de la Poesia 2020 era Josep Carner, de qui es commemora el 50è aniversari de la seva mort. La Institució de les Lletres Catalanes havia escollit el seu poema A hora foscant i l'havia traduït a una vintena de llengües. "És tard: els camins ja no em tempten.

Ausiàs March is presumed to have been born in Gandia in 1397; he died in Valencia in 1459.His life was that of a knight, and he took place in military expeditions in Italy under Alphonso the Great (Alfons el Magnànim) between 1420 and 1425.He retired from military life at the age of 27, which made it possible for him to devote himself on poetry.

LIBROS RELACIONADOS