Franquisme Via Satel·lit: Sputnik Apollo I Guerra Freda A La Prem Sa De Barcelona

El libro Franquisme Via Satel·lit: Sputnik Apollo I Guerra Freda A La Prem Sa De Barcelona en formato PDF. El libro Franquisme Via Satel·lit: Sputnik Apollo I Guerra Freda A La Prem Sa De Barcelona en formato MOBI. El libro Franquisme Via Satel·lit: Sputnik Apollo I Guerra Freda A La Prem Sa De Barcelona en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Xavier Duran. Disfruta leyendo con el sitio web cdaea.es.
Cdaea.es Franquisme Via Satel·lit: Sputnik Apollo I Guerra Freda A La Prem Sa De Barcelona Image

INFORMACIÓN

FECHA 2011
NOMBRE DEL ARCHIVO Franquisme Via Satel·lit: Sputnik Apollo I Guerra Freda A La Prem Sa De Barcelona.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 2,16 MB
ISBN 9788497795876
AUTOR(A) Xavier Duran
DESCRIPCIÓN

El llançament del primer Sputnik el 1957 i l’arribada a la Lluna el 1969 són dos dels fets tecnològics més importants del segle xx. Però en plena guerra freda tenien un gran significat polític i militar. En aquesta obra, després d’un panorama històric de l’astronàutica, s’analitza el tractament que la premsa de Barcelona va realitzar dels dos fets. Un es va produir per sorpresa, protagonitzat pels russos i quan a l’Estat espanyol hi havia censura de premsa. L’altre era un fet esperat, protagonitzat pels nord-americans, amb una llei de premsa encara molt restrictiva i amb publicacions que intentaven anar fins als límits legals. Això permet fer una anàlisi poc usual: la ideologia present a la premsa durant el franquisme a partir del tractament de dos fets tecnològics.

DESCARGAR LEER EN LINEA

Via Mandarina (La Pegatina) - 2009...bonito es el amor cuando llega Se asoma, te atrapa y vuela Qué bonito es el amor cuando llega... El cor per la boca. Xarnego (Dani Flaco) - 2009...lluna et deixa sol patint el dol, quan t'atrapa la tempesta. Quan despertes i t'ofega un nus al... Presoner. A l'Apolo (Lax'n'Busto) - 2009...de tant temps que ...

Lee toda la información gratis sobre el libro y ebook El artista en el laboratorio y del autor Xavier duran. También podrás acceder al enlace para comprar el libro El artista en el laboratorio y obtenerlo en pdf, epub, libro o el formato que desees.

LIBROS RELACIONADOS