Les Maduixes

Cuida los árboles y descarga el libro de Les Maduixes en formato electrónico. En cdaea.es encontrará el libro de Les Maduixes en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Les Maduixes en tu teléfono, tableta o navegador!
Cdaea.es Les Maduixes Image

INFORMACIÓN

FECHA 2004
NOMBRE DEL ARCHIVO Les Maduixes.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 3,79 MB
ISBN 9788478648627
AUTOR(A) Irene Bordoy
DESCRIPCIÓN

Quatre històries de fa molt temps, que tenen relació amb les estacions de l'any: cistells de maduixes de primavera, formigues que treballen a l'estiu, oloreta de castanyes i moniatos torrats a la tardor, i boscos d'avets coberts de neu a ple hivern. Narracions que ens faran reflexionar sobre actituds tan humanes com l'estimació, el deure i la responsabilitat, el companyerisme i la necessitat de sentir-se útil.

DESCARGAR LEER EN LINEA

Mi pareja y yo fuimos a Les Maduixes el fin de semana pasado y salimos encantados de allí. Durante todo el fin de semana visitamos varios sitios vegetarianos y veganos en Valencia y sin duda este fue nuestro favorito.

Les maduixes són una de les primeres fruites de la primavera, són molt indicades per fer una cura depurativa al principi d'aquesta estació. Les maduixes a la cuina . Les dues regles d'or a l'hora de treballar amb les maduixes són no manipular-les en excés ni tampoc exposar-les a la calor.

LIBROS RELACIONADOS