Tot Aixo Ho Faig Perquè Tinc Molta Por

Descubre el libro de Tot Aixo Ho Faig Perquè Tinc Molta Por con cdaea.es. Lea el PDF de Tot Aixo Ho Faig Perquè Tinc Molta Por en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Tot Aixo Ho Faig Perquè Tinc Molta Por y otros libros de Empar Moliner.
Cdaea.es Tot Aixo Ho Faig Perquè Tinc Molta Por Image

INFORMACIÓN

FECHA 2016
NOMBRE DEL ARCHIVO Tot Aixo Ho Faig Perquè Tinc Molta Por.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 7,32 MB
ISBN 9788475886060
AUTOR(A) Empar Moliner
DESCRIPCIÓN

Premi Mercè Rodoreda 2015.El llibre més àcid i savi d'Empar Moliner, Sílvia Soler Només algú amb l’instint narratiu, l’agilitat i l’humor d’Empar Moliner podia haver escrit un llibre com Tot això ho faig perquè tinc molta por, una joia literària que commou i diverteix el lector del principi al final. Les dificultats d’afrontar l’absurd, de viure sense por i d’estimar sense fer mal són tractades amb tanta lucidesa com sarcasme. Les dues mares de l’escola que fan running pel bosc, el presentador que vol lligar-se l’entrevistat, la por que un fill prengui mal, la parella que ja no riu, l’esnobisme gastronòmic i tantes neurosis quotidianes apareixen en aquest llibre brillant. Pocs escriptors retraten tan bé la nostra època com Empar Moliner.

DESCARGAR LEER EN LINEA

El febrer de 2016 va publicar Tot això ho faig perquè tinc molta por, premi Mercè Rodoreda 2015. Es tracta de dotze relats que la mateixa autora recomana llegir ordenadament, i el primer dels quals és aquest, Bullyng, que recollim de la pàgina web del Grup62. BULLYNG —Que la mare de la Lara Torner m'ha dit que li fan bullying al nen.

Lee ahora en digital con la aplicación gratuita Kindle. Només algú amb l'instint narratiu, l'agilitat i l'humor d'Empar Moliner podia haver escrit un llibre com Tot això ho faig perquè tinc molta por, una joia literària que commou i diverteix el lector del principi al final.

LIBROS RELACIONADOS