Que Hi Portes, A La Bossa?

Descubre el libro de Que Hi Portes, A La Bossa? con cdaea.es. Lea el PDF de Que Hi Portes, A La Bossa? en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Que Hi Portes, A La Bossa? y otros libros de Nayat Kaid.
Cdaea.es Que Hi Portes, A La Bossa? Image

INFORMACIÓN

FECHA none
NOMBRE DEL ARCHIVO Que Hi Portes, A La Bossa?.pdf
TAMAÑO DEL ARCHIVO 10,27 MB
ISBN 9788416342181
AUTOR(A) Nayat Kaid
DESCRIPCIÓN

La història d'un conill que anirà trobant diferents objectes que anirà ficant dins la seva bossa. Quan s'adona que no li pertanyen, voldrà tornar l'arracada vermella a la girafa, el rellotge gran al Senyor Guillot, les ulleres quadrades a l'elefant i la p

DESCARGAR LEER EN LINEA

c) l'esòfag: és un tub llarg; hi passen els aliments de la faringe fins a l'estómac. d) l'estómac: és on els aliments es transformen i té forma de bossa. e) l'intestí prim: és un tub llarg i prim on els aliments es barregen amb els sucs que fabriquen els pàncrees i el fetge.

Sinopsis de: "Que hi portes a la bossa?" Información no disponible Más sobre. Kaid, Nayat. Información sobre el autor no disponible. Más títulos de Kaid, Nayat. Los lectores opinan . Valoraciones y comentarios . No hay comentarios, sé el primero en comentar. Añadir comentario.

LIBROS RELACIONADOS